K

ijkje in het verkoopproces

De verkoop van een woning is een heel proces. Er komt heel wat bij kijken. Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek zal Cathelijne dat uitgebreid bespreken. In een kort stappenplan wilt zij je alvast een kijkje geven in dit proces

Gesprek
Stap 1
Tijdens een vrijblijvend gesprek maak je allereerst kennis met elkaar en zal de woning worden besproken en bekeken, Ook worden de aandachtspunten doorgenomen en kijkt ze hoe je die voor de verkoop goed kan presenteren. Denk aan een eventuele oude lekkage, maar ook de styling van de woning. Na dit bezoek ontvang je binnen 48 uur van haar een offerte met daarin een waardebepaling.
1
Gesprek
Offerte
Stap 2
Is de offerte naar wens en heb je een prettig gevoel bij Cathelijne, dan begint het proces naar een succesverhaal. Voordat de woning live gaat, zal de woning volgens NEN2580 worden ingemeten, worden er professionele foto’s gemaakt en ontvangt zij graag alle documenten die betrekking hebben op de woning. Voordat de woning wordt aangemeld krijg je als eerst een concept te zien.
2
Offerte
Te koop zetten
Stap 3
Het moment: de druk op de knop om de aanmelding definitief te maken en jouw woning te zien zal zijn op Funda, toetmakelaars.nl en sociaal media kanalen zoals facebook, twitter en instagram. Cathelijne adviseert je zelf ook om jouw woning op je eigen social media kanalen te plaatsen om het bereik te vergroten. En natuurlijk (eventueel) een te koop bord. Via telefoon, mail of de chatfunctie kan er contact met TOET Makelaars worden opgenomen voor het plannen van een bezichtiging. De bezichtigingen worden in overleg ingepland. Tijdens de bezichtigingen worden de potentiële kopers voorzien van alle relevante informatie en krijgen zij voldoende tijd om de woning goed te kunnen bekijken. Cathelijne neemt direct contact op voor een terugkoppeling van de bezichtigingen.
3
Te koop zetten
Bod ontvangen
Stap 4
Een bod ontvangen! Dan neemt Cathelijne meteen contact met je op om deze door te nemen en de voorwaardes toe te lichten en te bespreken. Zij zal je adviseren tijdens deze (eventuele) onderhandelingsfase. Heeft de potentiële koper eigen financiële middelen of is er een financiering nodig? Zo ja hij diegene een hypotheekadviseur in de arm genomen en zijn er al gesprekken geweest. Mijn taak is niet alleen om de woning succesvol te verkopen, maar ook een goede koper aan te dragen, om eventuele vertraging of teleurstelling te voorkomen. Zodra er een mondelinge overeenkomst heeft plaatsgevonden is de volgende stap een bezoek aan de notaris.
4
Bod ontvangen
Koopakte
Stap 5
Voordat de koopakte wordt getekend zal Cathelijne het concept eerst met je doornemen. Zodat alle artikelen in deze akte duidelijk voor je zijn en niet voor verrassingen komt te staan De juridische punten, de verplichtingen die jij hebt als verkoper en de termijnen die zijn overeengekomen.
5
Koopakte
Verkocht
Stap 6
Op dag van de levering vindt eerst de inspectie plaats, zodat de woning volgens afspraak wordt overgedragen aan de koper. De leveringsakte die Cathelijne van te voren met je hebt doorgenomen wordt bij de notaris besproken, ondertekend en zal de feitelijke levering plaatsvinden: het overdragen van de sleutel. Gefeliciteerd!
6
Verkocht

Succesverhalen

"Fantastisch geholpen door Cathelijne. Snel en kundig. Met de grote hoeveelheid kijkers was het fantastisch dat zij alles uit handen heeft genomen."
Natasja
Amsterdam
"Cathelijne is heel secuur, fijn om mee te werken, lekker pittig en pakt zaken goed aan."
Jane
Amsterdam
“Cathelijne was uiterst professioneel en kundig in haar begeleiding. Denkt mee en is zeer prettig om mee te communiceren.”
Roy
Amsterdam

In 3 stappen naar succes:

1. Allereerst maken we kennis en nemen we je wensen door.

2. Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.

3. Na akkoord starten we ons succesverhaal.

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.