W

ie is TOET Makelaars

Welkom bij TOET makelaars. Cathelijne Rhee is opgegroeid in Haarlem e.o. en heeft 10 jaar ervaring in de makelaardij. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben in de makelaardij, is zij haar droom achterna gegaan door haar passie voor interieur- en verbouw advies en makelaardij te combineren.
Met veel passie en gedrevenheid heeft zij gewerkt in de makelaardij in Amsterdam en omstreken. Een veel voorkomende situatie was dat zij voor haar opdrachtgevers de woning in Amsterdam verkocht en een woning in Kennemerland aankocht en andersom. Hierdoor heeft zij veel ervaring en kennis opgebouwd binnen deze regio en kan zij haar opdrachtgevers in dit proces optimaal ondersteunen.
In 2012 heeft Cathelijne haar papieren gehaald voor ARMT (assistent register makelaar taxateur) en in 2016 kon zij zich als kandidaat makelaar benoemen en staat zij ingeschreven als KRMT (kandidaat register makelaar taxateur).
Communicatie is voor haar het sleutelwoord naar een succesvolle samenwerking. Alle stappen zullen in overleg worden uitgevoerd, zodat haar opdrachtgever op de hoogte is van de ontwikkelingen. Met vragen blijven zitten is namelijk het vervelendste wat er is.

Wij staan voor

Communicatie is nr 1
24/7 bereikbaarheid
Effectieve marketing
No cure no pay
Gecertificeerd makelaar met meer dan 10 jaar ervaring

Succesverhalen

In 3 stappen naar succes:

1. Allereerst maken we kennis en nemen we je wensen door.

2. Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.

3. Na akkoord starten we ons succesverhaal.

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.