T

arieven verkoop

Ben jij voornemens om je woning te verkopen? Dan zal je je vast wel hebben afgevraagd wat je jouw makelaar moet betalen. TOET Makelaars werkt ook bij verkoop van jouw woning op basis van No Cure, No pay. Geen verkoop, Geen kosten!

Intrekkingskosten:
Deze kosten worden in rekening gebracht zodra de opdracht wordt ingetrokken. TOET Makelaars werkt ook bij de verkoop van jouw woning op basis van No Cure, No Pay. Geen verkoop, Geen betaling. Alleen de opstartkosten zullen in rekening worden gebracht, aangezien dit kosten zijn die TOET Makelaars moet betalen aan derden.

Opstartkosten:
Voordat de woning te zien is voor de potentiele koper op toetmakelaars.nl, funda.nl en alle social kanalen gebeurt er een hele hoop vooraf.
Denk hierbij aan het inhuren van een fotograaf voor het maken van professionele foto’s, het inmeten van de woning, creëren van een brochure, een ‘te koop’ bord en de plaatsing op Funda en de daarbij behorende marketingactiviteiten.
Er worden al kosten gemaakt voordat de woning de verkoop in gaat. Dit is een noodzakelijke investering, voor een succesvolle verkoop.

Courtage:
Ook wel het bedrag dat TOET Makelaars in rekening brengt bij een succesvolle verkoop van jouw woning. TOET makelaars werkt niet met een vaste courtage, aangezien elke situatie anders is. TOET Makelaars vindt het belangrijk dat het voor beide partijen goed voelt.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Succesverhalen

In 3 stappen naar succes:

1. Allereerst maken we kennis en nemen we je wensen door.

2. Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.

3. Na akkoord starten we ons succesverhaal.

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.