V

erkoop

Wil je je huis verkopen? Dan komt TOET Makelaars graag bij je langs. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken jullie allereerst kennis met elkaar en wilt Cathelijne graag alles weten over de woning. Wat zijn de pluspunten, maar ook de aandachtspunten die van belang zijn.

Welke acties kunnen jullie ondernemen om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren bij potentiële kopers. Bij deze presentatie komt haar kennis als interieurontwerpster goed van pas om het huis zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. Tevens zal zij zich in jullie gesprek in vogelvlucht vertellen wat er allemaal bij het verkoopproces komt kijken, van het ontvangen van een offerte binnen 48 uur tot aan de sleuteloverdracht. Zo weet je precies wat je van haar kan verwachten.

Offerte naar wens en een goed gevoel bij TOET Makelaars? Dan gaan jullie vol enthousiasme aan de slag!

Succesverhalen

"Fantastisch geholpen door Cathelijne. Snel en kundig. Met de grote hoeveelheid kijkers was het fantastisch dat zij alles uit handen heeft genomen."
Natasja
Amsterdam
"Cathelijne is heel secuur, fijn om mee te werken, lekker pittig en pakt zaken goed aan."
Jane
Amsterdam
“Cathelijne was uiterst professioneel en kundig in haar begeleiding. Denkt mee en is zeer prettig om mee te communiceren.”
Roy
Amsterdam

In 3 stappen naar succes:

1. Allereerst maken we kennis en nemen we je wensen door.

2. Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.

3. Na akkoord starten we ons succesverhaal.

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.