Engelandlaan 1026 Haarlem

11 mei, 2022

Woonoppervlakte

86 m2

Vraagprijs

€ 315.000,- k.k.

Postcode

2034 GC Haarlem

11 mei, 2022

Engelandlaan 1026 Haarlem

Dit ruime en zeer nette 4-kamer appartement (86m2) is in 2021 geheel gerenoveerd en heeft een heerlijk balkon (12m2) op het westen die over de gehele breedte is gelegen. De moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, drie goede slaapkamers en de moderne badkamer zorgen dat de woning direct te betrekken is. Op de begane grond is er nog een aparte berging aanwezig.

VERKOCHT

Omschrijving

*English text is below*

Dit ruime en zeer nette 4-kamer appartement (86m2) is in 2021 geheel gerenoveerd en heeft een heerlijk balkon (12m2) op het westen die over de gehele breedte is gelegen. De moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur,  drie goede slaapkamers en de moderne badkamer zorgen dat de woning direct te betrekken is. Op de begane grond is er nog een aparte berging aanwezig. 

Omgeving
De locatie van deze woning is ideaal. Binnen enkele minuten lopen bent u bij het winkelcentrum en verschillende supermarkten. Het centrum van Haarlem en het centraal station zijn gemakkelijk en snel op de fiets of met de busverbinding op de hoek te bereiken (5 min). De plaatsen buiten Haarlem zoals Heemstede voor een boodschap of een gezellige lunch en Zandvoort voor een heerlijke dag strand zijn zowel per fiets als bus bereikbaar. Ook zijn er verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving. Diverse uitvalswegen (A9 en A5) liggen in de buurt.

Indeling
Begane grond: 
Gemeenschappelijke en afgesloten entree met intercom, brievenbussen, moderne lift en trappenhuis.

3e Verdieping (woonetage):
Entree van de woning, hal met meterkast. De open keuken is voorzien van vaatwasmachine, oven, 4-pits fornuis en afzuiginstallatie. Een ruime woonkamer met toegang naar het balkon (12m2) is aan de achterzijde en op het Westen gelegen. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot het balkon. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning. De badkamer (2021) heeft een douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. Het toilet is apart.

Zie voor de indeling en maatvoering de plattegronden.

Goed om te weten:
* Woonoppervlakte conform NEN 2580 ca. 86 m² (zie meetrapport)
* Gerenoveerd in 2021
* Drie slaapkamers
* Balkon op het westen met vrij uitzicht op het Engelandpark
* Eigen berging
* Actieve Vereniging van Eigenaren
* Oplevering in overleg
* Breng uw aankoopmakelaar mee naar de bezichtiging

_________


This spacious and very neat 4-room apartment (86m2) is completely renovated in 2021 and has a lovely balcony (12m2) facing west which is located across the width. The modern kitchen with appliances, three good bedrooms and modern bathroom ensure that the house can be moved in immediately. On the first floor there is a separate storage room. 

Surroundings
The location of this house is ideal. Within a few minutes walk you are at the shopping center and several supermarkets. The center of Haarlem and the central station are easy and quick to reach by bike or bus (5 min). The places outside Haarlem such as Heemstede for an errand or a cozy lunch and Zandvoort for a wonderful day at the beach are accessible both by bike and bus. There are also several primary and secondary schools in the immediate vicinity. Various roads (A9 and A5) are nearby.

Layout
First floor: 
Communal and closed entrance with intercom, mailboxes, modern elevator and staircase.

3rd Floor (residential floor):
Entrance of the house, hall with meter cupboard. The open kitchen is equipped with dishwasher, oven, 4-burner stove and extractor. A spacious living room with access to the balcony (12m2) is located at the rear and west. The two bedrooms at the rear both have access to the balcony. The third bedroom is at the front of the house. The bathroom (2021) has a shower, sink and washing machine connection. The toilet is separate.

For the layout and dimensions see the floor plans.

Good to know:
* NEN 2580 Living area approx 86 m² (see measurement report)
* Renovated in 2021
* Three bedrooms
* Balcony facing west with views of the Engelandpark
* Own storage room
* Active Owners Association
* Delivery in consultation
* Bring your purchase agent with you to the viewing